Utolsó kommentek

Péntek

2014.04.11. 09:15 | Karcz | 1 komment

Szokásos pénteki hát-bicepsz nap után vagyok, és tapasztalatot osztok. :)
Kérésre majd teszek be lányoknak való edzéseket, ha van rá igén, otthon végezhető gyakorlatokat is, hogy ne kelljen a koszosbüdös konditerembe lemenni h megbámuljon mindenki! 

Bicepsz:

Scott -pad kétkezes rúddal
2*10 30 kg + 1*10 40kg (a kép ne csapjon be senkit, a pad a lényeg :) )

Bicepsz állva kétkezes rúddal 
 4*8 25 kg (fantasztikusan kedvelem a bicepszhez is, de olyan alkarja lesz tőle az embernek mint Popey.nek)
Vissza

Kalapács
3*10 14 kg A végére szeretem ezt hagyni, mivel ekkora már kellemesen lefárad az ember karja, de ezzel a gyakorlattal koncentráltan lehet használni a bicepszet és ha leengedéskor ráfeszít az ember, még a tricepszét is megdolgoztathatja.

 

HÁT
 Kedvenc gyakorlatom az evezés! 
4*8 45 kg
Vissza

Másik kedvenc gyakorlatom a  mellhez húzás
3*10 50 kg 

Utolsó gyakorlatomhoz nincsen képem, meglepő módon ez is egy hátgép, ami az evezéshez hasonlítható csak szélesebb fogással, és rettenetesen kegyetlenül nehéz, nekem ehhez a gyakorlathoz több égi istenségtől és még pokolbéli segédletet is el kell fogadnom és így is csak zokogva sírva megy!
3*10 35 kg

Éppen ezért fogok visszatérni a jó öreg T-rudas megoldáshoz ami egy szerintem végtelenül egyszerű és mégis tök jó gyakorlat. Ehhez persze nagyon fontos a megfelelő pozíció felvétele, különben szétmegy az ember háta.
Vissza

Címkék: Edzés

A bejegyzés trackback címe:

https://karcz.blog.hu/api/trackback/id/tr746015192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Relow 2014.04.11. 09:25:07

Jó gyakorlatok, csak így tovább!
süti beállítások módosítása