Utolsó kommentek

Péntek? akkor hátbi

2014.04.04. 10:22 | Karcz | Szólj hozzá!

Pénteki nap, egyes körökben a hétvége mámorító előfutára,esetemben ez szintén igaz de kedvenc és legnehezebb napom is egyben mivel a péntek az hát-bicepsz napot jelent. A múlt hónapban felmerült benne gy kósza gondolat hogy az edzésben minimálisra csökkentem a "csigás" gépek használatát, és kizárólag szabadsúlyzós edzéseket fogok csinálni, egy hónapig minimum , hogy milyen eredménye van, VAN -e egyáltalán tapasztalható eredménye. Sokan azt mondják hogy a csigás gépek sokat lecsalnak a súlyból, és ezt szeretném kipróbálni. A mai reggel a következőként alakult:

Bicepsz:

Bicepsz-Scott-padon 3*10 30kg

Bicepsz-állva-francia rúddal 3*10 25kg + 4. bónusz 30 kg

Bicepsz ülve egykezes súlyzókkal 3*10 14 kg +bónusz 16 kg

 

Hát: Itt ma nem sikerült kihagyni a csigás gépeket, mivel tömeg volt, pénteken mindenki hátazik. A hangulat családias, de hely egy deka sincs, úgyhogy szegény ember vízzel főz! :)

Mellhez húzás "csigán" széles fogással 4*8 50 kg + 60 bónusz

"Csigás", kábeles evezés 4*8 50 kg

Egykezes döntött törzsű evezés 4*10 20 kg

 

Kedvenc napom a péntek, kellőképpen lefáraszt, és ez az edzésterv nekem eddig mindig bevált. Izmaimat kellőképpen megmozgatja, ott érzem őket ahol kell.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karcz.blog.hu/api/trackback/id/tr875911403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása