Utolsó kommentek

Szerda? Váll!

2014.04.09. 17:43 | Karcz | Szólj hozzá!

Szerda, szokásos váll nap.
Igyekszünk edzőpartneremmel követni a szabad súlyos edzésekre tett ígéretünket, de a tegnapi nap folyamán már kaptam pozitív visszajelzést, ami igen jólesik ! :)

TEHÁT:

Vállgépen nyomás 3*10 35 kg (kegyetlen intenzív)


Célszerű figyelni hogy a súlyt ne lökje az ember hanem tolja és visszafele is engedje ne magára ejtse, a sérülések elkerülése végett. Persze a kifordult váll is előnyös, csak nem itt.

 

 

Előre emelés állva: 3*10 10 Kg 
Szintén igényli a lassúságot és a koncentrált mozdulatokat, különben teljesen fölösleges és értelmetlen a gyakorlat. Emeléskor és le engedéskor is törekedni kell a lassúságra, had szakadjanak a vállak.

Fej fölé nyomás egykezes súlyzókkal 3*10 22kg (személyes kedvencem)

 

Valamint levezetésül a végét meg lehet dobni (mi megszoktuk) 
Állig húzás : 3*10 30 kg
RETTENTŐEN fontos hogy gyakorlat közben az ember fia/lánya ne galambozzon, ne a fejét ugráltassa előre, és a súlyra hajoljon, hanem az álláig húzza a súlyt, nem bonyolult, ez a neve! Előny ha közben az ember minimálisan felfele néz, sokat segít. Nem mellékesen a csuklyás izmokra is kellemes hatása van

 

Remélem élveztétek a cikket és remélem h segíteni is tudok ezekkel a bejegyzésekkel, valamint láthatjátok , illusztráltam is a dolgokat, hogy még egyértelműbbé váljon ez a területen nem jártasoknak is!

 

Címkék: Edzés

A bejegyzés trackback címe:

https://karcz.blog.hu/api/trackback/id/tr176001380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása